masthead Created with Sketch.

Restaurang med äkta italiensk passion

LL´AMICE Om Ll’amice

Ll’Amice- en smakupplevelse från Neapel

Passion och personlighet, en inbjudande och tidlös atmosfär samt en meny med populära klassiker är huvudingredienserna hos Ll’Amice. Kombinationen av klassiska pizzor och sinnebilden av ett lite slitet men charmigt Italien tar oss till en plats som representerar just detta. En plats där livet är extra passionerat och dramatiskt, där det doftar och smakar mycket mer.

Välkommen in att dela denna upplevelse med oss. Vi erbjuder dig en sinnesresa till Italien där dofter, mat och gemenskap samlas under ett och samma tak. Där man kan trivas och komma precis som man är för att ta del av vår öppna och personliga atmosfär samt goda hantverk.

Neapel – Italiens pärla

Neapel är Italiens tredje största stad och en av landets äldsta och mest konstnärliga. Många upplever Neapel som kaotiskt och slitet, men under den ibland opolerade ytan finner man en stad med unik identitet, ett helt eget språk och en fascination för drama, skådespel och stora känslor. Och inte minst finns ett passionerat intresse för fantastisk mat.

Den rika vulkaniska jorden, havet och århundraden av kunskap har gjort Neapelregionen till ett av Italiens verkliga kulinariska centrum som serverar landets bästa pizza, pasta, skaldjur, kaffe och sötsaker. Maten, musiken, fotbollen, religionen och livet, i Neapel är det alltid en fråga om liv och död när man kommer till ämnen som dessa. Här nöjer man sig inte med att älska sina pizzor, fotbollshjältar eller helgon – man dyrkar dem.

Vi kan stolt säga att det är denna stad som genomsyrar Ll’Amice.

 

Drömmen om Italien

Copyright Ll'Amice 2024