masthead Created with Sketch.

Välkommen till
Ll'Amice i Karlstad.

LL´AMICE Karlstad

Kom och njut av italiensk mat på vår restaurang

Välkommen till Ll’Amice – en genuin italiensk restaurang i centrala Karlstad. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en avslappnad och pittoresk miljö som för tankarna till det underbara Italien, där ni kan avnjuta italienska rätter och drycker.

Det italienska köket är känt för sin enkelhet och för användningen av smakrika, färska råvaror såsom tomat, basilika, olivolja och olika ostar som mozzarella och parmesan. Hos oss på Ll’Amice lägger vi extra mycket fokus på både vår service och vårt kök, maten hos oss serveras med högkvalitativa råvaror och massor av kärlek i varje rätt. Vi vill förmedla en känsla av Neapel som följer hela vårt koncept i allt vi gör. Vi vill helt enkelt att ni ska känna att ni har kommit till den bästa restaurangen i Karlstad när ni besöker oss. 

En av de mest ikoniska rätterna inom italiensk matkultur är pizza, och på Ll’Amice lagar vi våra pizzor med en passion för detaljer och ingredienser på napolitanskt vis. Att baka en äkta napolitansk pizza kräver en konstnärlig precision och tålamod. Vi gör våra pizzor i en speciell ugn vid höga temperaturer på upp till 480°C. Resultatet är en pizza med perfekt balans mellan en krispig skorpa och välsmakande topping.

Smaka på italiensk matkultur, boka bord hos oss idag

Vi erbjuder även andra utsökta rätter för att tillfredsställa dina smaklökar. Prova vår krämiga risotto med parmesanost som serveras med svamp eller skaldjur, njut av våra fisk- och kötträtter med perfekt tillagade grönsaker och kryddor, eller prova någon av våra fräscha sallader med en variation av italienska ostar och prosciutto. För att göra din middag fulländad har vi noggrant valt ut italienska viner som finns att hitta på vår meny. Våra kunniga servitörer på Karlstadrestaurangen hjälper dig gärna att hitta det perfekta vinet som passar till din maträtt.

Kom och besök vår restaurang på Västra Torggatan 9 i Karlstad tillsammans med dina vänner, kollegor eller familj. Hos Ll’Amice kan ni uppleva en bit av Italien mitt i Karlstad. Benvenuti!

När du är sugen på att äta mat i Karlstad är det enkelt att boka bord hos oss. Boka gör du enklast genom att använda vårt bokningssystem som du når via bokningsknappen nedan. Det går även att ringa eller maila oss på följande kontaktuppgifter; mail info.karlstad@llamice.se eller telefon 054-15 08 15.

 

Öppettider

Måndag 11:00-22:00

Tisdag 11:00-22:00

Onsdag 11:00-22:00

Torsdag 11:00-22:00

Fredag 11:00-00:00

Lördag 12:00-00:00

Söndag 12:00-22:00

Drömmen om Italien

Copyright Ll'Amice 2024