masthead Created with Sketch.

Välkommen till
Ll'Amice i Ängelholm.

LL´AMICE Ängelholm

BESTÄLLNING AV TAKE AWAY

Se hit för att beställa din Take Away – KLICKA HÄR!

Beställ din take away via länken, välj bland pizza, pasta, förrätter och massa annat gott.

Njut av en härlig atmosfär och italiensk mat i Ängelholm

​​Välkommen till Ll’Amice – vi är en genuin italiensk restaurang i hjärtat av Ängelholm. Hos oss kan du uppleva en avslappnad och pittoresk miljö som påminner om det fantastiska Italien, samtidigt som du avnjuter någon av våra härliga italienska rätter och drycker.

På Ll’Amice har vi tagit inspiration från det enkla och smakrika italienska köket som använder färska råvaror såsom tomat, basilika, olivolja och ostar som mozzarella och parmesan. Vi är stolta över vår matlagning och sätter extra fokus på både vår service och vårt kök där våra rätter tillagas med högkvalitativa råvaror och en stor dos kärlek. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster en enastående matupplevelsen och en känslan av att befinna sig mitt i Neapel. När ni besöker oss vill vi helt enkelt att ni ska känna att ni hamnat på den bästa restaurangen i Ängelholm. 

Vår meny bjuder på utsökta smaker från Italien

Hos oss på Ll’Amice serveras en av Italiens mest ikoniska maträtter – nämligen pizzan! Våra pizzor tillagas på napolitanskt vis där vi med passion och omsorg väljer ut ingredienser av högsta kvalitet för att skapa en utsökt smakupplevelse. För att uppnå den perfekta konsistensen använder vi en specialugn som når upp till en temperatur av 480°C, vilket ger vår pizza den krispiga skorpan och välsmakande toppings som gör den så unik. 

Förutom vår populära pizza så hittar ni även andra spännande rätter att välja mellan. Vårt kök bjuder på en varierad meny med vällagade rätter, eller vad sägs om vår krämiga risotto med parmesanost och antingen svamp eller skaldjur? För pastaälskaren finns flera läckra alternativ, vi serverar också fisk- och kötträtter med perfekt tillagade grönsaker och tillbehör och för den som önskar en lättare måltid erbjuder vi fräscha sallader med en variation av italienska ostar och prosciutto. Låt oss höja din middagsupplevelse med några av våra omsorgsfullt utvalda viner som finns på vår meny. Fråga någon av våra servitörer som gärna hjälper dig att hitta ett vin som passar perfekt till din maträtt. 

Det är enkelt att boka bord på vår restaurang i Ängelholm

Kom och besök oss på Storgatan 85 i Ängelholm tillsammans med dina nära och kära, kollegor eller vänner. Det är enkelt att boka bord genom vår bokningsknapp här nedanför eller genom att kontakta oss på mailen info.angelholm@llamice.se eller genom att ringa oss på telefonnumret 0431-177 17. Upplev en bit av Italien mitt i Ängelholm, benvenuti!

Klicka här för att se vår meny
Klicka här för att se vår dryckesmeny

Midsommarafton 24:e juni har vi stängt.

Öppettider

Måndag 16.00 -22.00

Tisdag 16.00-22.00

Onsdag 16.00-22.00

Torsdag 16.00-22.00

Fredag 16.00-00.00

Lördag 16.00-00.00

Söndag 12.00-22.00

Drömmen om Italien

Copyright Ll'Amice 2024