masthead Created with Sketch.

Belissimo!
Nu öppnar vi Ll'Amice Ängelholm!

LL´AMICE RESTAURANGER

LL´AMICE Ängelholm

En smak av Italien snart i Ängelholm

Ll’Amice öppnar i Ängelholm trots svårigheterna skapade av Covid-19. ”Vi ser att Ll’Amice passar in väldigt bra i Ängelholm. Därför väljer vi att satsa och gå hela vägen. Vi vet att Ll’Amice blir ett bra tillskott i staden”. Säger Kenny Svedenlund konceptansvarig för Ll’Amice samt VD för Pitcher’s AB. Ll’Amice ägs av Barjaco Group AB där bl.ai Gastropub-kedjan Pitcher’s ingår. Byggstart är mars 2021. Etableringen blir den fjärde för konceptet hittills.

”Nu vi oerhört taggade på att gå vidare och färdigställa restaurangen. Nu är alla avtal på plats och bygget startar omgående. /Kenny Svedenlund

Ll’Amice erbjuder en italiensk meny med populära klassiker samt ett brett utbud av dryck. Restaurangens hjärta som ligger i Neapel följer som en röd tråd genom inredning till meny. Neapel är den populära pizzans födelseort och därför är det en självklarhet för oss att även erbjuda pizza lagad enligt samma principer som i Neapel. Allt mat lagas från grunden med respekt för råvaran och passion för smakuppleveslen. Det ska kännas äkta! Restaurangen har en varm och mysig atmosfär där design och arkitektur möter hundraåriga traditioner.

”Vi hoppas på att vår kärlek och den glädje de Italienska mattraditionerna lockar de som gillar kvalitet och personlig service.” /Kenny Svedenlund

TAVOLA DELLA VITA – betyder ”livets bord” och det summerar upplevelsen av Ll’Amice. Smaken, intrycken, lukterna, samtalen, ljudet skapar en äkta känsla av Italien.

Ciao, arrivederci!

/Ll’Amice

Kontakt:

info@llamice.se

Drömmen om Italien

Copyright Ll'Amice 2021