masthead Created with Sketch.

Välkommen till
Ll'Amice i Nyköping.

LL´AMICE Nyköping

Välkommen till Ll’Amice – en italiensk restaurang i Nyköping

Välj Ll’Amice när du vill äta på en mysig italiensk restaurang mitt i Nyköping. Vårt mål är att erbjuda våra gäster en avslappnad och härlig atmosfär med autentiska italienska rätter och drycker som tar dig med på en smakresa till Italien.

Italiensk mat är känd för att använda färska, smakrika ingredienser och kryddor som basilika, rosmarin och oregano. Andra vanliga ingredienser är vitlök, olivolja, tomater, skinka och olika sorters ost, som t ex mozzarella och parmesan – alla grundläggande för det italienska köket.

Vi satsar på högkvalitativa råvaror och en stor portion kärlek för matlagning, tillsammans med vår unika atmosfär, vill vi skapa en känsla av att du befinner dig i Neapel. På Ll’Amice vill vi att varje gäst ska känna att den hamnat på bästa restaurangen i Nyköping. 

På vår restaurang kan du smaka på en av våra mest populära rätter -napolitansk pizza! Vi tillagar varje pizza med passion och omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge en delikat smakupplevelse. För att uppnå perfektion använder vi en speciell ugn som når upp till en temperatur på 480°C, vilket ger vår neapolitanska pizza den krispiga skorpan och välsmakande toppings som utmärker den. Vi är övertygade om att våra pizzaälskande gäster kommer att uppskatta den perfekta balansen av smaker och ingredienser i våra pizzor.

Vår restaurang i Nyköping erbjuder ett stort utbud av maträtter för alla smakpreferenser. Testa vår krämiga risotto som är tillagad med parmesanost och serveras med antingen svamp eller skaldjur. Om du föredrar fisk eller kött kan du välja bland våra rätter som tillagas med färska grönsaker och läckra tillbehör för en perfekt smakkombination. För en lättare måltid kan du välja någon av våra fräscha sallader med italienska ostar och prosciutto. För att göra din middagsupplevelse ännu bättre har vi noggrant valt ut en samling italienska viner som matchar vår meny, och våra kunniga servitörer hjälper dig gärna att välja det perfekta vinet för att komplettera din måltid.

Boka bord på vår restaurang i Nyköping 

Hos oss på Ll’Amice kan du uppleva Italiens smaker och atmosfär mitt i staden. Ta med ditt sällskap och besök oss på Östra Storgatan 8 i Nyköping. Vill ni reservera ett bord kan ni göra det med hjälp av boka-knappen här nedanför. Ni kan även kontakta oss på mail info.nykoping@llamice.se eller ring oss på 0155-220600

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss. Benvenuti!

Öppettider

Tisdag-Torsdag 17.00-22.00

Fredag 16.00-00.00

Lördagslunch 12.00-16.00

Lördag 16.00-00.00

Söndag Stängt-

Morsdag-26/5 16.00-21.00

Drömmen om Italien

Copyright Ll'Amice 2024