masthead Created with Sketch.

Välkommen till
Ll'Amice i Örebro.

LL´AMICE Örebro

Välkommen till Ll’Amice, en italiensk restaurang i Örebro

Ll’Amice är en italiensk restaurang i hjärtat av Örebro. Hos oss kan ni njuta av genuin, italiensk mat och dryck i en avslappnad och pittoresk miljö som för tankarna till det vackra Italien.

Det italienska köket är känt för sin enkelhet och sina smakrika färska råvaror såsom tomat, basilika, olivolja och olika ostar som mozzarella och parmesan. Vi strävar efter att ge er en mysig och genuin upplevelse när ni besöker oss. Därför lägger vi extra mycket fokus på vår service och vårt kök, med högkvalitativa råvaror och massor av kärlek i varje rätt. Kort och gott så vill vi förmedla en känsla av Neapel som följer genom hela vårt koncept och vi vill att ni ska känna att ni hittat en mysig restaurang i Örebro när ni besöker oss.

En av de mest ikoniska rätterna i det italienska köket är pizza, och på Ll’Amice serverar vi pizzor med en passion för detaljer på Napolitanskt vis. Att baka en äkta napolitansk pizza är en konstform som kräver tålamod och precision. Vi bakar våra pizzor i en speciell ugn vid höga temperaturer på upp till 480°C, vilket ger en perfekt balans mellan skorpa och topping.

 

Boka bord hos oss idag och upplev italiensk matkultur

Utöver vår fantastiska pizza, serverar vi även en mängd andra utsökta rätter. Prova vår krämiga risotto med parmesanost som går att få med svamp eller skaldjur, avnjut fiskrätter eller kött med perfekt tillagade grönsaker och kryddor. För en lättare måltid, prova någon av våra fräscha sallader med en variation av italienska ostar och prosciutto. Oavsett vad du väljer, så kommer våra maträtter att få dig att känna som att du har hittat en bit av Italien mitt i din stad. För att göra din middag fulländad, har noggrant utvalda italienska viner på vår omfattande vinkarta. Fråga vår kunniga serveringspersonal, de hjälper gärna till att hitta det perfekta vinet som passar till din maträtt.

Ta med dina vänner, kollegor eller familj och besök vår restaurang på Storgatan 23 i Örebro. Hos Ll’Amice kan ni uppleva en bit av Italien mitt i Örebro. Benvenuti!

Att boka bord hos oss är enkelt. Ni kan göra det genom vårt bokningsprogram, som ni når via bokningsknappen här nedan. Alternativt är ni välkomna att ringa eller mejla oss på följande kontaktuppgifter; mail kontakt.orebro@llamice.se telefon 0790 79 98 94.

Öppettider

Måndag 17.00-22.00

Tisdag 17.00-22.00

Onsdag 17.00-22.00

Torsdag 17.00-22.00

Fredag 16.00-22.00

Lördag 12.00-23.00

Söndag 12.00-21.00

Lunch -Måndag till Fredag 11.30-14.00

Drömmen om Italien

Copyright Ll'Amice 2024