masthead Created with Sketch.

Välkommen till Ll’Amice - en italiensk restaurang i Gävle

LL´AMICE Gävle

Känn dig som hemma på vår italienska restaurang!

Upplev en smakresa hos Ll’Amice – en genuin italiensk restaurang som tar dig direkt till Italien. Varje rätt tillagas med våra smakrika och färska råvaror samt med massor av kärlek och precision, vilket gör varje tugga till en ren njutning.

På Ll’Amice erbjuder vi en avslappnad och pittoresk miljö i centrala Gävle där du kan njuta av italienska rätter och drycker. Vårt fokus ligger på att leverera superb service och högkvalitativ mat med de bästa råvarorna som förmedlar en känsla av Neapel.

Vår restaurangmeny

På Ll’Amice lagar vi mat från grunden med svenska och italienska varor för att du ska komma så nära Italien och Napoli som möjligt utan att behöva resa dit.

Läs matmenyn här!

Läs dryckesmenyn här!

Läs avecmenyn här!

Vi serverar dig de bästa smakerna från Italien

Pizza är för många den mest ikoniska rätten inom italiensk matkultur, vi lagar våra pizzor med en passion för detaljer och ingredienser på napolitanskt vis. Med stolthet och tålamod gör vi våra napolitanska pizzor i en speciell ugn som når temperaturer på upp till 480°C. Varje pizza kräver en konstnärlig precision för att uppnå den perfekta balansen mellan en krispig skorpa och välsmakande topping som innehåller bland annat färsk basilika och härlig mozzarella. 

Förutom napolitansk pizza så har vår meny en stor variation av flera smakrika italienska rätter. Prova vår krämiga risotto med parmesanost och svamp, perfekt tillagade kött- och fiskrätter med smakfulla grönsaker och kryddor, eller fräscha sallader med en variation av italienska ostar och prosciutto. Och för att göra din smakupplevelse komplett har vi noggrant valt ut italienska viner som finns att hitta i vår vinlista. Fråga gärna vår kunniga personal för att hitta ett passande vin till just din maträtt.  

Beställ take away eller boka bord på vår restaurang

Upplev en bit av Italien mitt i Gävle, besök oss på Norra Kungsgatan 17 tillsammans med dina vänner, kollegor eller familj. Vill du hellre äta din mat hemma? Då kan du välja rätter ur vår meny och ringa för att beställa take away hos oss.

Det är enkelt att boka bord eller kontakta oss. Vårt bokningssystem gör det lätt för dig att boka bord när du vill. Du kan också ringa eller maila oss på info.gavle@llamice.se eller 026-12 03 01 för att boka ditt bord eller beställa mat för avhämtning. 

Öppettider

Måndag-Torsdag 16:00-22:30

Fredag 16:00-Sent

Lördag 12:00-Sent

Söndag 12:00-22:00

Drömmen om Italien

Copyright Ll'Amice 2024