masthead Created with Sketch.

Rekrytering av Ll'Amice Örebro

LL´AMICE Rekrytering

 

Vi söker just nu dig!

På Ll’Amice tar vi inspiration från Neapels rustika charm, menyn innehåller de mest populära klassikerna som Pizza Napolitana, pasta och salami. Fokus på service, hantverk och passion – en upplevelse av Napolitansk kultur som följer hela vårt koncept.
Vill du bli viktig del av vår familj ? Nu börjar rekryteringen på Ll’amice i Örebro.

Arbetsplats:
Ll ´Amice Örebro
Storgatan 23
701 62  Örebro

Anställningsform och Lönesättning:
Heltid, deltid med månadslön eller timlön enligt riktlinjer om lönesättning från Visita.
Varierande arbetstider efter schemaläggning i Caspeco.

 Anställning:
Anställning sker i  mitten av april
Introduktion/Utbildning och uppsättning av restaurang ca 1-2 v.
Provanställning 6 mån.

Ansök här:
Märk ansökan med tjänsten du söker.
Skicka till rekrytering.orebro@llamice.se

CV och ett enklare personligt brev.

Vi återkommer inom två veckor till dig om du kommit vidare i processen med en aktuell intervjutid. Notera kriterierna i annonsen innan du skickar din ansökan. Ansökan går enbart att göra per mail.

 Ansökningsperiod:
From nu till den 1 april.

Ansvarig person:
Åsa Fandén
DriftschefKock

-Erfarenhet i yrket som kock – min 2 år
-Arbetslivserfarenhet samlad i området – enligt ovan

Du som vill arbeta som kock hos oss ska ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet i ett kök som arbetar med a´la carteverksamhet, du behöver vara flexibel när det gäller matlagningen då en meny är omfattande och med inslag av klassisk italiensk matlagningskultur. Antipasti, pasta, sallad, secondi-huvudrätter och desserter. Pizzan behöver du inte kunna, men kompetens inom napolitansk pizza är extra meriterande. Arbetet är baserat i köket på vår restaurang och ditt schema kan vara varierande dag och kvällstid utefter det behov som din restaurang har.

 

Pizzabagare

-Erfarenhet i yrket som pizzabagare – min 3 år
-Arbetslivserfarenhet samlad i området – enligt ovan

Som pizzabagare ska du ha hög kompetens inom yrkesområdet, det är en viktig produkt i vår matmeny. Minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet som pizzabagare. Att följa riktlinjer från konceptets specifika recept på våra napolitanska pizzor är ett krav. Om du arbetar med Romansk eller Napolitansk pizza spelar inte någon avgörande roll, men att vi på Ll´Amice enbart arbetar med Napolitansk pizza på egna recept är mycket viktigt att veta innan du ansöker om tjänsten. Högt produktions tempo, kompetens inom tillredning av deg, preparation av råvaror och produktion av pizzorna under restaurangens öppettider är egenskaper du behöver ha. Du ingår i köksmästarens ansvarsområde och arbetar bredvid kockarna under drifttid.

 

Bartender

-Erfarenhet i yrket som bartender – min 2 år
-Arbetslivserfarenhet samlad i området – enligt ovan

Du ska ha dokumenterad utbildning inom yrkesområdet och ha arbetat minimum 2 år i en bar med liknande kvalitet. Har du ingen utbildning så behöver du styrka din yrkeskompetens med minst 1 år utöver detta. Att kunna servera mat som servis är ett krav, hos oss är man som bartender även en del av servisen. Du levererar bra drinkar och goda dryckesprodukter från italienska producenter, men också utvalda drycker från producenter i hela världen. Varje produkt på menyn har ett syfte men på Ll´Amice har vi många fria val i våra menyer. Att kunna dina produkter är nyckeln till att gästen ska känna att konceptet är 100%. Du har alltid en person att fråga och vi tillsammans gör helheten.

 

Servis med barkompetens

-Erfarenhet i yrket som servis eller bartender – min 2 år
-Arbetslivserfarenhet samlad i området – enligt ovan

Du som vill arbeta som servis och hovmästare hos oss ska ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet i yrkesområdet, du ska ha arbetat med a´la carteverksamhet och bordsservering av gäster med servering av klassisk 3-rätters med diverse fördrinkar, servering av vin och annan dryck, du behöver vara flexibel när det gäller arbetsområdet då vår meny är omfattande och har inslag av klassisk italiensk dryckeskultur men också internationella inslag av vin, drinkar och öl mm. Menyn serveras i omgångar eller bara en enkel pizza, klassiska rätter inom Antipasti-förrätterna och charkuterier/ostar, pasta, sallad, secondi-huvudrätter och desserter. Pizzan serveras som del i a´la-cartmenyn. Arbetet är baserat i matsalen och i baren på vår restaurang och ditt schema kan vara varierande dag och kvällstid utefter det behov som din restaurang har. Arbete med gästhantering, servicekvalitet och merförsäljning och rekommendationer är en naturlig del i varje medarbetares kompetensområde.

Öppettider

Drömmen om Italien

Copyright Ll'Amice 2023